Domainnév/2 év
2900 Ft + Áfa

Tárhely/200 Mb/év
4900 Ft + Áfa

Oldalak

 

 

kezdõlap newsite.hu referenciáink árajánlatkérés kapcsolat

Vállalkozói referenciaoldalak pár nap alatt

- Weboldal tervezés
- Weboldal készítés (1-10 oldal)
- Egyedi grafikai tervezés, webdesign
- Domainlevédés
- Domain fenntartás
- Levelezőpostafiók
 
Kis-és közepes vállalkozások, magánszemélyek részére ajánlott Internetes oldal típus. Könnyen áttekinthető, szerkezeti felépítése, grafikai megjelenése 100%-ban a megrendelői és az Internetes felhasználók igényekhez igazodik.
 
Egyedi grafikai tervezés, webdesign, sablonok nélkül, pár nap alatt.
 
Célirányos kialakításának köszönhetően kiválóan alkalmas az egyes vállalkozások bemutatására, állandó látogatói tábor toborzására, egyes kiemelt szolgáltatások reklámozására, hasznos segítőtárs a mindennapi tárgyalásaink során. Jól használható leendő ügyfeleink meggyőzésére, informálására, a cég minőségi termékeinek, szolgáltatásainak megfelelő prezentálására.
 
A professzionális webstatisztika segítségével nyomonkövetheti weboldalának aktuális látogatottságát, azok arányát, összetételét (a látogatók honnan, milyen kulcszsvakara, melyik keresőn keresztül..stb. érkeztek) akár órára lebontva is.
 
Elkészülési idő: 4-7 nap
(már kész web- és grafikai terv esetén)
 
Ár: nettó 60.000,- Ft
 

Bővítmények


- Online áruház
- Tartalommódosító adminisztrációs felület
- Regisztrációs- és belépő felület
- Fórum, Blog
- Hírlevélküldő
- Naptár
- Sajtóoldal
- Galéria
- Árajánlatkérő felület
- Kalkulátorok
- Flash alapú design elemek, menük
- Számlálók
- Kérdőívek
- Egyedi fejlesztések
 
Weboldal bővítményre előzetes egyeztetés után adunk árajánlatot.

 

Newsite.hu
copyright@2006

weboldal készítés weboldal tervezés webdesign weboldal frissítés weboldal fejlesztés keresőoptimalizálás tárhelyszolgáltatás domainlevédés - info@newsite.hu

 

 

Linkajánló

Webdesign - www.newsite.hu Weboldal készítés - www.newsite.hu Weboldal tervezés - www.newsite.hu Honlapkészítés - www.newsite.hu Weboldal frissítés - www.newsite.hu Egyedi weboldalak - www.newsite.hu Elegáns weboldalak - www.newsite.hu Linkajánlás - www.newsite.hu

Teljes arculat - www.newsite.hu


 

 

Weboldalaink

Új felfogásban, modern alapokon készült weboldalak, ahol a központban az ügyfél, az ügyfél offline és online igényei állnak.

Teljeskörű szolgáltatást kínálunk megrendelőinknek, hogy webes, illetve webbel, Internettel kapcsolatos terveit, célkitűzéseit lehetőleg egy mindig elérhető, segítőkész munkatársunk segítségével rövid időn belül meg tudja valósítani.

Ügyfeleinknek úgy a legegyszerűbb, ha a weboldal tervezés, weboldal készítés, webdesign, weboldal fejlesztés, weboldal frissítés, weboldal fordítás, nagybiztonságú irodai szerver telepítés munkafolyamatait, a rendszergazda- és adminisztratív munkákkal járó feladatokat egy helyen meg tudja oldani.


 

Kinek ajánljuk szolgáltatásainkat

Forduljon hozzánk, ha úgy gondolja, hogy az Internet, a web, a programozás, a weboldal tervezés, weboldal készítés, weboldal fejlesztés nehezen megfogható, nehezen értelmezhető az Ön számára. Mi segítünk eligazodni, megmutatjuk, felkészítjük a közös munkára.

Kérjen árajánlatot irodánktól, ha a korábban kapott ajánlatokat túl drágának, esetleg túlságosan olcsónak találja. Egyedi igényekhez mérten, személyre szabott árajánlatot készítünk ügyfeleink számára.

Kérdezzen bátran, mi is ezt fogjuk tenni. Tevékenységéhez igazodva megvalósítjuk céljait egyszerűen, áttekinthetően és mégis elegánsan.

Bízzon bennünk, segítünk a tervezésben, a kommunikációban, a megvalósításban, a használatban, céljai elérésében.


 

Weboldal tervezés egyedi igények alapján

Előzetes személyes találkozót követően, vagy elektronikus úton (ez utóbbi hosszadalmasabb), meghatározzuk a weboldal célját, és a célok eléréséhez szükséges szerkezeti és funkcionális struktúrát.

Minden ügyfelünk részére teljesen új Internetes oldalt készítünk.

A szerkezeti felépítést szükség esetén grafikusan is elkészítjük, ezzel is segítve azokat, akik könnyebben döntenek vizuális tervek alapján. Megtervezzük és elhelyezzük a készülő Internetes oldal legfőbb szerkezeti elemeit(pl.: weboldal gombok, szlogen, reklámcsíkok, logó, elérhetőségek, nyitva tartás, grafikai elemek, szöveges tartalmak, stb.)

A megrendelő lehetőségeihez mérten eldöntjük, hogy a funkcionálisan többféle módon megvalósítható weboldal részek, pl. árajánlatkérés, regisztráció, különböző kalkulátorok, stb. milyen bonyolultságú programozással készüljenek. Az Internetes oldalt használó nem lát különbséget, a megrendelő pedig csak annyit fordít weboldalára, amennyi ténylegesen indokolt és belátható időn belül meg is térül.


 

Webdesign

Sablonok nélküli, egyedi igényekhez igazodó grafikus megjelenést kínálunk. Webdesign, arculat, logó, névjegyek, szórólapok, levélpapír, levelező háttér, egyéb grafikai anyagok.

Grafikai munkáink során, a weboldalak elkészítéséhez hasonlóan, komoly előkészítői, tervezői munkát végzünk.

Az előzetesen felmért elvárások (színek, mondanivaló, stílus, benyomás, elrendezés, főbb motívumok és grafikai elemek) meghatározását követően előzetes tervet készítünk, majd abból kiindulva haladunk az ügyfeleink számárára megfelelő, végső webdesignhoz.

Ahogy egy tárgyalás alkalmával Ön ügyel a pozitív benyomásra, az elegáns megjelenésre, ugyanúgy fektessen nagy hangsúlyt weboldala és cége arculatának grafikai tervezésre.

Szavak nélkül, önmagában egy elegáns és megnyerő webdesign segítségével jó benyomást kelthetünk a felhasználókban, bíznak abban amit kínálunk részükre, bíznak bennünk különösebb erőfeszítések nélkül, ami a vásárlások, az elvárások, a tényleges üzleti kapcsolatok alkalmával mindig előnyös pozíciót biztosítanak.


 

Weboldal készítés egyedi igények alapján

A tervezés fázisát követően, lépésenként készítjük el a megrendelt weboldalt. Fontosnak tartjuk, hogy a megrendelő és az Internet-felhasználók számára hasznos tartalmak minél hamarabb megjelenjenek.

Ezzel is igyekszünk hozzájárulni ahhoz, hogy minél hamarabb elkezdődjön az új weboldal keresőkben való megjelenése a világhálón, így már az elején neki lehet fogni igény esetén a kereső- és linkmarketing munkáknak, hogy a célközönség a lehető legrövidebbidőn belül rátaláljon az Ön Internetes oldalára, növelve az esélyét a spontán, Interneten keresztül érkező új ügyfeleknek, Internetes vásárlóknak.

Az építési részben folyamatosan egyeztetünk megrendelőinkkel, teret engedve ezzel a menet közbeni kisebb módosításoknak, átalakításoknak. A már működőképes és elfogadott weboldalrészeket a munkafolyamat közben egyeztetjük és elszámoljuk.

A megbeszélt határidőn belül elkészítjük oldalát, átadással együtt felkészítjük annak funkcionális használatára. (képfeltöltés, tartalommódosítás, termékfeltöltés,.....stb.)


 

Weboldal fejlesztés egyedi igények alapján

Már meglévő weboldalak esetén, legyen az saját vagy korábbi külsős fejlesztés, időről-időre fontos, hogy lépést tartsunk a felhasználói igények változásaival, melyek az Internet és a különböző webes alkalmazások fejlődésével együtt jelennek meg.

Természetesen elsődleges cél, hogy minimális ráfordítással a már meglévő alkalmazásokat bővítsük és alakítsuk tovább a felhasználói és megrendelői igényekhez, de időnként előfordul, hogy egyes funkciók eléréséhez teljesen új fejlesztés szükséges.

A fejlesztés folyamata teljesen megegyezik a weboldal tervezés lépéseivel, azzal a különbséggel, hogy egy működőképes oldalt bővítünk, így nem kell teljesen az alapokról indulni sem nekünk, sem ügyfeleinknek.

Egy bevezetett weboldal tovább fejlesztése évente legalább egyszer szükségessé válik, ezzel biztosíthatja, hogy pozícióját, ügyfeleit, elismertségét, hírnevünket, versenyelőnyét folyamatosan megtarthassa.


 

Weboldal frissítés és karbantartás személyre szabottan

Az egyszerű weboldalaktól a legbonyolultabb weboldalakig állandó igény van, különösen a szöveges tartalmak cseréjére és módosítására. Állandóan változnak a piaci viszonyok, a keresett termékek, a szolgáltatások köre, sőt gyakran mi magunk és vállalkozásunk is.

A megrendelő által nehezen változtatható (módosító felülettel és háttérprogrammal nem rendelkező) oldalak esetén programozóink fix óradíjas díjszabás mellett szinte bármikor rendelkezésre állnak, hogy az új ötleteket, javításokat, képcseréket esetenként, vagy havi, pár havi rendszerességgel végrehajtsák.

Szöveges és grafikus tartalmak megváltoztatására alkalmas adminisztrációs felület megléte mellett is gyakran felmerül a kérdés, hogy az ezzel járó adminisztratív munkát egy vállalkozáson belül kijelölt személy, vagy egy megbízott külső személy végezze?

Amennyiben úgy gondolja, hogy az Ön és alkalmazottai munkája annál fontosabb, hogy idejük egy részét frissítési munkákkal töltsék, úgy ebben az esetben is állunk rendelkezésére.


 

Jelentősen csökentettük a .hu domain név regisztráció árát!

Minden új domain regisztráció 2.990 Ft + Áfa/2év,
2 év eltelte után a regisztráció meghosszabítása: 1.900 Ft + Áfa/év

Nagyobb megrendelés esetén további mennyiségi kedvezményeket nyújtunk, várjuk viszonteladók jelentkezését is!

Áthozatal: 2007. április 24-ig minden olyan .hu domain áthozatala 0 Ft
(1.000 Ft+Áfa helyett), amely regisztrációjának meghosszabítása eddig az időpontig esedékes.

Tárhely csomagjaink* :SzolgáltatásokAlap csomagPro csomagExtra csomag

DNS szolgáltatás (dns1, dns2)

Webtárhely mérete

100 MB1000 MB2000 MB
WebMail felület
E-mail postafiókok száma1 db.5 db.10 db.
E-mail tárhely+100 MB+500 MB+1000 MB
E-mail aliasok száma21020
Spam- és vírus-szurés
PHP, CGI, Perl használat
MySQL adatbázis használat+ 2500 Ft/év
Professzionális webstatisztika
Biztonságos FTP hozzáférés
A csomag ára4.900Ft/év12.900Ft/év 19.900Ft/év


* Áraink az Áfát NEM tartalmazzák!