Domainnév/2 év
2900 Ft + Áfa

Tárhely/200 Mb/év
4900 Ft + Áfa

 

 

kezdõlap newsite.hu referenciáink árajánlatkérés kapcsolat


 

Weboldal fejlesztés egyedi igények alapján

Már meglévő weboldalak esetén, legyen az saját vagy korábbi külsős fejlesztés, időről-időre fontos, hogy lépést tartsunk a felhasználói igények változásaival, melyek az Internet és a különböző webes alkalmazások fejlődésével együtt jelennek meg.

Természetesen elsődleges cél, hogy minimális ráfordítással a már meglévő alkalmazásokat bővítsük és alakítsuk tovább a felhasználói és megrendelői igényekhez, de időnként előfordul, hogy egyes funkciók eléréséhez teljesen új fejlesztés szükséges.

A fejlesztés folyamata teljesen megegyezik a weboldal tervezés lépéseivel, azzal a különbséggel, hogy egy működőképes oldalt bővítünk, így nem kell teljesen az alapokról indulni sem nekünk, sem ügyfeleinknek.

Egy bevezetett weboldal tovább fejlesztése évente legalább egyszer szükségessé válik, ezzel biztosíthatja, hogy pozícióját, ügyfeleit, elismertségét, hírnevünket, versenyelőnyét folyamatosan megtarthassa.


 

Newsite.hu
copyright@2006

weboldal készítés weboldal tervezés webdesign weboldal frissítés weboldal fejlesztés keresőoptimalizálás tárhelyszolgáltatás domainlevédés - info@newsite.hu

 

 

Linkajánló

Webdesign - www.newsite.hu Weboldal készítés - www.newsite.hu Weboldal tervezés - www.newsite.hu Honlapkészítés - www.newsite.hu Weboldal frissítés - www.newsite.hu Egyedi weboldalak - www.newsite.hu Elegáns weboldalak - www.newsite.hu Linkajánlás - www.newsite.hu

Teljes arculat - www.newsite.hu