Domainnév/2 év
2900 Ft + Áfa

Tárhely/200 Mb/év
4900 Ft + Áfa

 

 

kezdõlap newsite.hu referenciáink árajánlatkérés kapcsolat


 

Weboldal frissítés és karbantartás személyre szabottan

Az egyszerű weboldalaktól a legbonyolultabb weboldalakig állandó igény van, különösen a szöveges tartalmak cseréjére és módosítására. Állandóan változnak a piaci viszonyok, a keresett termékek, a szolgáltatások köre, sőt gyakran mi magunk és vállalkozásunk is.

A megrendelő által nehezen változtatható (módosító felülettel és háttérprogrammal nem rendelkező) oldalak esetén programozóink fix óradíjas díjszabás mellett szinte bármikor rendelkezésre állnak, hogy az új ötleteket, javításokat, képcseréket esetenként, vagy havi, pár havi rendszerességgel végrehajtsák.

Szöveges és grafikus tartalmak megváltoztatására alkalmas adminisztrációs felület megléte mellett is gyakran felmerül a kérdés, hogy az ezzel járó adminisztratív munkát egy vállalkozáson belül kijelölt személy, vagy egy megbízott külső személy végezze?

Amennyiben úgy gondolja, hogy az Ön és alkalmazottai munkája annál fontosabb, hogy idejük egy részét frissítési munkákkal töltsék, úgy ebben az esetben is állunk rendelkezésére.

 

Newsite.hu
copyright@2006

weboldal készítés weboldal tervezés webdesign weboldal frissítés weboldal fejlesztés keresőoptimalizálás tárhelyszolgáltatás domainlevédés - info@newsite.hu

 

 

Linkajánló

Webdesign - www.newsite.hu Weboldal készítés - www.newsite.hu Weboldal tervezés - www.newsite.hu Honlapkészítés - www.newsite.hu Weboldal frissítés - www.newsite.hu Egyedi weboldalak - www.newsite.hu Elegáns weboldalak - www.newsite.hu Linkajánlás - www.newsite.hu

Teljes arculat - www.newsite.hu