kezdõlap newsite.hu referenciáink árajánlatkárés kapcsolat

 

                 Árajánlatkérés

     

Nagybiztonságú irodai szervertelepítés

Mai világunk elképzelhetetlen számítógépek és számítógépes hálózatok nélkül. Annak ellenére, hogy tudatosulna bennünk, a számítógépektől, de ennél is fontosabb, hogy a rajtuk tárolt információtól függ a mindennapi munkánk és az elérhető eredményünk.

Vírusoktól, betörésektől, hardveres és szoftveres meghibásodásoktól mentes, többszintű hozzáféréssel ellátott, a megrendelő munkavégzéséhez igazodó irodai hálózatot és központi szerverüzemeltetést kínálunk.

Alkalmazottai, munkatársai, a korábbi gyakorlattól eltérően nem a saját számítógépükre, hanem egy központi szerverre és arról végzik munkájukat. Mindenki csak a számára megengedett információkat látja, az egyes számítógépek vírusos fertőzésétől, hardveres és szoftveres meghibásodásától a munkavégzéshez szükséges információ teljesen el van szeparálva.

A szerver párhuzamosan több meghajtón tárolja adatainkat, mindezek mellett, éjszakánként, vagy heti, havi rendszerességgel, adatmentést végez. BSD alapon működik, mely a vírusok, hackerek, önműködő robotok számára szinte feltörhetetlen. Ennek meglétét munkatársaink személyes vagy távfelügyelet segítségével folyamatosan ellenőrzik, A bsd szerverről anyit kell tudni, hogy a legnagyobb magyarországi szolgáltatók, ahol egyszerre akár több mint 2 Millió klienst kell kiszolgálni, szintén BSD-alapú rendszert használnak.

 

 

copyright@2006 - www.newsite.hu e-mail: info@newsite.hu